David López ha rebut un fort cop al genoll en una acció fortuïta durant l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dimecres (rcdespanyol.com)
Espanyol

David López no pot completar l'entrenament de l'Espanyol per un cop al genoll i Caicedo ja trepitja gespa

Els blanc-i-blaus preparen l'enfrontament contra el Granada amb diversos dubtes per lesió

Actualitzat

David López ha estat un dels protagonistes de l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dimecres al matí i és que el migcampista blanc-i-blau s'ha hagut de retirar abans d'hora perquè ha rebut un fort cop al genoll. Els serveis mèdics del club, després de les primeres exploracions, han descartat cap lesió d'importància i, en principi, estarà disponible per al partit contra el Granada.

Una altra novetat ha estat Felipe Caicedo, que s'ha deixat veure en l'entrenament després de superar el procés febril que l'ha deixat al marge del grup durant una setmana. Ara bé, l'equatorià s'ha exercitat en solitari.

També han fet un treball a part Víctor Sánchez, amb una sobrecàrrega; Javi López, amb molèsties al taló, i Leo Baptistao, que segueix recuperant-se lentament de la lesió que l'ha deixat fora dels terrenys de joc des de mitjans de desembre de l'any passat.

Gerard Moreno, optimista de cara a dissabte

Després de l'entrenament, el davanter Gerard Moreno ha comparegut en roda de premsa i ha insistit que l'equip està bé tot i que els resultats no han acabat d'acompanyar en els darrers compromisos: "Hem de tornar a ser el bloc que érem i tornar a la dinàmica d'abans".

En aquest sentit, el català no té cap dubte a l'hora de mostrar-se optimista de cara al partit de dissabte contra el Granada al RCDE Stadium: "Serem davant de la nostra gent i treballem per fer el millor possible. No pot tornar a passar el què ens va passar a València".

En un terreny més personal, Gerard Moreno ha reconegut que no sap res sobre la compra del 100% del seus drets al Vila-real.

Anar al contingut