Espanyol

David López: "No podem menysprear el València perquè passi un mal moment"

El futbolista de l'Espanyol ha assegurat en roda de premsa que el partit d'aquest diumenge a Mestalla no serà senzill tot i la delicada situació esportiva del rival

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol David López ha explicat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que en el partit d'aquest diumenge a Mestalla no poden "menysprear el València perquè passi un mal moment, té un bon equip i grans jugadors".

El futbolista ha augurat que no serà un partit senzill: "Nosaltres hi anem amb tot, buscant els tres punts i no serà fàcil ni de bon tros", ha comentat. El català, reconvertit de migcampista a central, ha recordat que el rival d'aquesta jornada "s'hi juga molt i nosaltres hi hem d'anar amb tot".

David López també ha explicat que les baixes en la plantilla blanc-i-blava no passaran factura a l'Espanyol. "És veritat que no podrem comptar amb gent important, però durant la temporada s'ha demostrat que tenim futbolistes que ho estan fent molt bé", ha subratllat.

Rubén Duarte es reincorpora al grup

El lateral esquerre de l'Espanyol Rubén Duarte s'ha sumat al treball amb la resta dels seus companys després de superar la contusió lumbar que li va impedir treballar ahir al costat del grup, de manera que està disponible per al partit de diumenge contra el València a Mestalla.

El cos tècnic segueix pendent de l'evolució de la resta de lesionats, que avui no han presentat cap millora destacable, seguint el seu procés habitual de recuperació. El porter Diego López, que en el derbi contra el FC Barcelona va patir una ferida a l'altura de la ròtula dreta, progressa amb normalitat, mentre que el lateral dret Javi López té molèsties al taló esquerre.

Per últim, Víctor Sánchez arrossega una sobrecàrrega a la cama dreta, el davanter brasiler Leo Baptistao es recupera d'una talàlgia al peu dret i l'ariet equatorià Felipe Caicedo pateix un procés febril.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut