Espanyol

David López: "Les sensacions són millors que l'any passat"

El central de l'Espanyol ha assegurat en roda de premsa que l'equip afronta el debut a la lliga contra el Sevilla en un bon moment de forma

Actualitzat

L'Espanyol debuta dissabte al camp del Sevilla. Aquest dijous la plantilla blanc-i-blava ha fet sessió de bany i massatge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. David López, que s'ha recuperat de les molèsties que tenia i podrà jugar al Pizjuán, té la sensació que l'equip arriba bé a l'inici de la competició. "Les sensacions són millors que l'any passat i veig l'equip més preparat", ha explicat en roda de premsa.

El futbolista, ja totalment adaptat a l'eix de la defensa, ha insistit que la química de l'equip és millor i això beneficia el rendiment col·lectiu: "Ens coneixem més i sabem el que vol el tècnic. Ell també ens exigeix més que el curs anterior, perquè sap el que podem donar".

David López ha destacat que el club hagi mantingut la plantilla del curs anterior. "Tenim grans jugadors, de qualitat, i estem en un bon moment de forma. Excepte en l'últim partit contra el Nàpols (l'única derrota de l'estiu) hem fet una bona pretemporada", ha recordat.

Respecte al Sevilla, el català ha apuntat que serà un partit "molt complicat" a causa de l'estadi i l'ambient. També perquè és un rival, ha explicat, "molt treballat". "Estan començant i tenen l'handicap que han jugat recentment. Tenim un avantatge i a veure si el podem aprofitar", ha afegit.

Finalment, David López ha valorat el fitxatge del central brasiler Naldo, candidat a titular a l'eix de la defensa: "Crec que físicament ha arribat molt bé. És un molt bon central, amb molta experiència i té bona sortida de pilota i joc aeri. No tindrem cap problema per entendre'ns bé."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut