David López disputa la pilota a Koke, de l'Atlètic de Madrid, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Espanyol

David López es mostra optimista amb l'eliminatòria de Copa: "És un bon moment per agafar el Barça"

El polivalent jugador de l'Espanyol ha ressaltat els bons resultats aconseguits en els últims partits

Manel PriegoActualitzat

El capità de l'Espanyol, David López, ha valorat els quarts de final de la Copa del Rei que disputaran contra el Barça. López considera que l'Espanyol travessa un bon moment de forma, després de puntuar en els últims quatre partits de Lliga i de remuntar l'eliminatòria de Copa contra el Llevant. La bona entrada d'any del conjunt blanc-i-blau es toparà amb el Barça, en un doble derbi català que decidirà quin es l'equip que accedirà a les semifinals de la competició. "No sé si és el millor moment, però sí el més estable. Ara ens reconeixem. És un bon moment per agafar el Barça. Sempre és difícil, però si hem d'escollir, millor ara."

El jugador de Sant Cugat del Vallès ha identificat les claus que l'Espanyol ha de complir si vol competir al Barça. "Hem d'estar concentrats els 90 minuts i aguantar la intensitat fins al final del partit. Competirem, no ens faltaran les ganes per guanyar el partit."

En ser preguntat pel suposat traspàs de Quique Sánchez Flores a l'Stoke City, López ha comentat que "són coses del futbol" i que "el millor és deixar-ho passar i mirar cap endavant".

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut