Espanyol
Un exercici de cursa durant l'últim entrenament de l'Espanyol
Futbol

David López: "Ens equivocaríem si ens marquem objectius més enllà del partit a partit"

L'Espanyol ha fet el tercer entrenament de la setmana sense els internacionals i Sánchez Flores ha donat festa a la plantilla fins dilluns

Actualitzat

El primer equip del RCD Espanyol ha realitzat aquest divendres el tercer i últim entrenament de la setmana, un altre cop sense els jugadors que han marxat amb les seleccions.

Ha estat una sessió tranquil·la, amb pocs fets a destacar. Com va fer dijous, Diego López ha tornat a estar absent sobre el terreny de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. D'altra banda, Víctor Sánchez, que va reaparèixer en l'última setmana després d'una llarga lesió, s'ha exercitat normalment amb el grup, però no ha participat ens els exercicis físics més exigents.

Quique Sánchez Flores ha donat festa als jugadors aquest cap de setmana. El pròxim entrenament s'ha convocat per dilluns a les 10.30 del matí.

David López: "M'encantaria ser setè, però cal demostrar-ho"

David López s'ha encarregat de fer la roda de premsa habitual després de l'entrenament.  El migcampista ha marcat un objectiu clar per als partits de Lliga que queden: "Acabar bé el curs".

Malgrat que el vestidor no renuncia a Europa, el bloc aposta per la prudència, de manera que el jugador català evita pensar a llarg termini: "M'encantaria ser setè, però cal demostrar-ho. Ho estem fent molt bé i m'estimo més anar partit a partit, perquè ens equivocaríem si ens marquem objectius més enllà."

David López ha lloat l'esforç dels seus companys i ha insistit que encara hi ha marge de millora. "Hem tingut moments bons i altres no tant, però les properes jornades seran importants per veure com evoluciona. Si ara s'acabés la temporada estaria content", ha agregat.

En el vessant personal, ha explicat que li faria il·lusió formar part de la selecció: "Seria un somni, però és difícil, perquè a Espanya hi ha bons jugadors i ho fan bé. Quan ets en un equip que competeix a Europa és més fàcil, però jo estic content amb el meu treball. M'agradaria anar-hi, però sense pressió ni pressa", ha afegit.

D'altra banda, el jugador ha valorat la possibilitat de tornar a l'eix de la defensa després de la lesió d'Óscar Duarte. "Quan l'entrenador ho consideri, hi tornaré, no tinc cap problema. Estic al cent per cent, disposat al que necessiti l'equip i el club", ha dit.

Hernán Pérez supera Caicedo

Pel que fa a l'actualitat dels internacionals periquitos, Hernán Pérez i Felipe Caicedo es van trobar ahir en el Paraguai-Equador de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial 2018. Sense fer un partit brillant, el Paraguai es va imposar per 2-1, i deixa els grocs amb perspectives preocupants de cara a la classificació. Caicedo va fer el gol dels equatorians, de penal, en l'últim tram del partit. Pérez va ser suplent i va jugar els últims 20 minuts.

Anar al contingut