Espanyol

David López alerta del perill al camp del Leganés i avisa que no serà un partit fàcil

El jugador blanc-i-blau ha insistit que el duel d'aquest diumenge a Butarque serà molt important per afrontar el tram final de la temporada i ha alertat del perill de relaxar-se davant un rival que lluita per la permanència

Actualitzat

L'Espanyol s'ha tornat a entrenar aquest dijous per preparar el pròxim partit de lliga al camp del Leganés. Després de la sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, David López ha avisat del perill de caure en un excés de confiança davant un rival que lluita per la permanència. "Per a nosaltres no és un partit trampa. La gent pot pensar que serà un partit fàcil, però nosaltres estem avisats. Serà un partit molt intens, on els duels individuals comptaran moltíssim. Qui estigui més intens es portarà la victòria", ha assegurat.

El jugador blanc-i-blau ha insistit que el duel d'aquest diumenge a Butarque serà molt important per afrontar el tram final de la temporada i ha alertat del perill de relaxar-se. "Serà un partit molt difícil, intens i dur perquè van perdre contra l'Osasuna la setmana passada i crec que no ho esperaven. No cal relaxar-se. A l'hora de pressionar el Leganés és un molt bon equip, s'ha reforçat bé en el mercat d'hivern, redueix els espais amb la pressió alta i allà l'afició empeny molt i està molt a sobre", ha explicat.

Per últim, David López ha admès que l'Espanyol té "il·lusió perquè estem fent una magnífica temporada i volem veure fins on som capaços d'arribar. Som un equip que no baixa mai els braços i intentarem arribar el més lluny possible. No hem de perdre ni l'ànim ni la il·lusió fins a final de temporada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut