Espanyol

David Garcia s'acomiada de l'Espanyol emocionat i orgullós dels seus 15 anys al club blanc-i-blau

David Garcia s'ha acomiadat aquest divendres dels aficionats de l'Espanyol després de 15 anys al club blanc-i-blau, ja que la direcció esportiva ha decidit no renovar-lo. David Garcia s'ha mostrat molt satisfet pels anys que ha estat al club tot i que ha lamentat no haver-se pogut retirar aquí ni haver-se pogut acomiadar al terreny de joc. Mentrestant, el president, Daniel Sánchez Llibre, que l'ha acompanyat a la conferència de premsa, ha evitat parlar del seu futur al càrrec i només ha tingut paraules d'agraïment cap al jugador manresà, a qui ha fet entrega de la insígnia d'or i brillants del club.

Actualitzat
La sala de premsa de l'estadi de Cornellà-el Prat s'està convertint en un ball de llàgrimes aquest final de temporada. La setmana passada, era Iván de la Peña qui plorava desconsolat el dia del seu comiat, i aquest divendres ha estat David Garcia qui no ha pogut contenir l'emoció en el moment de posar punt final a 15 anys com a jugador de l'Espanyol. Acompanyat per l'encara president Daniel Sánchez Llibre, David Garcia ha reconegut que sempre portarà al cor els colors de l'Espanyol i que el seu adéu ha estat un moment molt dur per ell i per la seva família.

El jugador manresà, propietari del lateral esquerre de l'Espanyol durant moltes temporades, també ha reconegut que li hauria agradat acomiadar-se de l'afició sobre el terreny de joc i no ha tancat la porta al seu retorn. "El meu desig era continuar aquí i retirar-me a l'Espanyol, però el meu destí és en un altre lloc", ha confessat visiblement emocionat. Després de l'acte, Sánchez Llibre, que ha evitat parlar del seu futur al càrrec, li ha entregat la insígnia d'or i brillants de l'entitat i l'ha obsequiat amb un quadre commemoratiu per tota una vida esportiva lligada a l'Espanyol. El ja exjugador espanyolista ha confirmat que continuarà en actiu però encara no ha desvelat en quin equip ho farà, encara que tot sembla indicar que provarà fortuna en alguna lliga estrangera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut