Espanyol

David Gallego, satisfet amb el seu debut amb l'Espanyol: "Me'n vaig amb una sensació molt positiva i que ha de donar tranquil·litat"

El nou tècnic de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet per la victòria que han aconseguit els seus jugadors en la complicada visita de Montilivi

Actualitzat

El nou entrenador de l'Espanyol, David Gallego, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació visiblement satisfet després de superar amb nota l'examen del seu debut en un partit complicat com era la visita de Montilivi i que els seus jugadors han resolt amb victòria (0-2).

"Per la seva trajectòria, guanyar el Girona en el seu camp no era gens fàcil."

Per aquest motiu, el tècnic blanc-i-blau marxa de Girona amb els tres punts i "amb una sensació molt positiva que ha de donar tranquil·litat a l'equip" i és que el conjunt perico s'acomoda a onze punts del descens i espanta, d'una tacada, les pors que començaven a planar entre l'afició de l'Espanyol.

Sobre l'ambient que s'ha trobat en el vestidor, David Gallego no podia estar més content:

"Els jugadors m'han ofert la mà, m'han rebut molt bé. Ara ens toca créixer amb una proposta diferent a la de Quique Sánchez Flores. Creixerem a través de l'esforç, el compromís i el treball."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut