Tenis

David Ferrer accepta la convocatòria de Conchita Martínez per a la Davis, Rafa Nadal no es veu amb forces

La substitució de Gala León per Conchita Martínez al capdavant de l'equip espanyol de la Copa Davis comença a donar fruits. David Ferrer serà un dels tenistes que viatjaran a Rússia. Nadal, però, no s'ha vist amb forces per anar-hi.

Actualitzat

L'arribada de Conchita Martínez a la capitania de l'equip espanyol de la Copa Davis, en substitució de Gala León, ha provocat canvis en la disposició dels principals tenistes espanyols a ser convocats per la Federació Espanyola. David Ferrer ha estat el primer dels que integren l'elit del tenis estatal a entrar en una convocatòria, tot i que no està assegurada la seva participació per una lesió al colze.

La nova capitana ha esperat fins a l'últim moment que Rafael Nadal també s'hi sumés, però el manacorí "no es veu amb forces per prendre part en aquesta eliminatòria". Martínez ha destacat que ha intentat convèncer els millors tenistes espanyols, "però era difícil. Tinc el suport de gairebé tots de cara a la propera eliminatòria. Hi ha implicació i compromís".

Espanya ha de jugar a Vladivostok, els dies 16, 17 i 18 de juliol, el seu duel contra Rússia de l'eliminatòria d'ascens al grup mundial. Els convocats per León havien estat Daniel Gimeno Traver, Adrián Menéndez, Íñigo Cervantes i David Marrero, i Rubén Ramírez com a reforç. La nova capitana, però, viatjarà amb David Ferrer, Pablo Andújar, Marc López i David Marrero. Gimeno Traver completarà el grup a l'espera del que passi amb Ferrer.

Si Espanya supera Rússia, passarà a la repesca del grup mundial, que es disputarà entre el 18 i el 20 de setembre. El seu rival sortiria d'entre els altres guanyadors de les eliminatòries d'ascens i els perdedors de la primera ronda del grup superior. Si Espanya torna derrotada de Vladivostok, hauria de superar Dinamarca en aquestes mateixes dates per evitar un nou descens de categoria.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut