Tenis

David Ferrer queda fora de l'Open d'Austràlia eliminat per Thomas Berdych

El txec Thomas Berdych ha superat David Ferrer en els quarts de final de l'Open d'Austràlia. Després d'aquesta derrota, el tenista de Xàbia perdrà el tercer lloc del rànquing de l'ATP. El rival en semifinals de Berdych serà Wawrinka, que ha sorprès Novak Djokovic.

Actualitzat

Thomas Berdych ha eliminat David Ferrer en els quarts de final de l'Open d'Austràlia en un enfrontament que ha arribat al quart set (6-1, 6-4, 2-6, 6-4). El tenista de Xàbia ha salvat un punt de partit en l'últim set, quan perdia per 5 a 3, però no ha pogut evitar el desenllaç definitiu en el següent joc. Ferrer no ha aprofitat les 62 errades no forçades del seu rival (entre elles, 4 dobles faltes de servei). La pèrdua de punts que comporta aquest resultat li farà perdre amb tota seguretat el tercer lloc del rànquing de l'ATP.

El rival de Berdych serà Stanislas Wawrinka. El suís ha donat la gran sorpresa eliminant el número 2 del món, el serbi Novak Djokovic, en un partit maratonià a cinc sets (2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7) que ha durat quatre hores. És la primera vegada que Wawrinka arriba a les semifinals d'aquest torneig. Djokovic ha vista tallada la seva ratxa de 28 victòries consecutives des de la seva derrota a la final de l'Open dels EUA

En el quadre femení, Eugène Bouchard s'ha convertit en la primera canadenca a arribar a les semifinals del torneig australià en derrotar la sèrbia Ana Ivanovic. La seva rival serà la xinesa Na Li, que s'ha desfet de la italiana Flavia Pennetta.

 

 

Anar al contingut