David Ferrer ha entrat a última hora a la Copa Masters, només per un partit. (Foto: Reuters)
Tenis

David Ferrer perd en el seu partit de substitució contra Nishikori (4-6, 6-4, 6-1)

David Ferrer, que no va obtenir la classificació a la Copa Masters per un lloc, ha jugat com a suplent l'últim partit que li tocava a Milos Raonic, davant el japonès Kei Nishikori. El jugador de Xàbia no ha pogut debutar amb victòria i ha caigut en tres sets per 4-6, 6-4, 6-1. En l'últim partit del dia, Roger Federer ha apallissat Andy Murray per un humiliant 6-0 i 6-1.

Actualitzat

David Ferrer, que no va obtenir la classificació a la Copa Masters per un lloc, ha jugat com a suplent l'últim partit que li tocava a Milos Raonic, davant del japonès Kei Nishikori. El partit ha acabat amb victòria del japonès en un partit que s'ha decidit al tercer set (6-4, 4-6, 1-6).

Ferrer, que ha disputat la seva sisena Copa Masters, ja no tenia cap opció d'avançar a les semifinals, però una victòria davant del japonès li hauria reportat 200 punts per al rànquing ATP i un premi suplementari d'uns 150.000 dòlars. Tot i això, s'ha trobat un gran Nishikori, que, amb aquesta victòria en tres sets, ha fet que Roger Federer es classifiqui directament a semifinals del Masters sense haver jugat encara contra Andy Murray. En l'últim partit del dia, el suís ha apallissat l'escocès per un humiliant 6-0 i 6-1.

Anar al contingut