Tenis

David Ferrer jugarà la final del Master 1.000 de París-Bercy després de guanyar Michael Llodra

David Ferrer jugarà aquest diumenge la seva primera final del torneig Master 1000 de Paris-Bercy. El de Xàbia s'ha desfet del francès Michael Llodra en dos sets (7-5 i 6-3). El seu rival a la final serà el sorprenent jugador polonès Jerzy Janowicz, que ha derrotat el també francès Gilles Simon (6-4 i 7-5). D'altra banda, Ferrer ja coneix els seus rivals de la Copa Masters de Londres, que es disputarà a partir de dilluns a Londres: Del Potro, Federer i Tipsarevic.

Actualitzat
David Ferrer jugarà aquest diumenge la seva primera final del torneig Master 1000 de Paris-Bercy. El de Xàbia s'ha desfet del francès Michael Llodra en dos sets (7-5 i 6-3). El seu rival a la final serà el sorprenent jugador polonès Jerzy Janowicz, que ha derrotat el també francès Gilles Simon (6-4 i 7-5).

David Ferrer s'enfrontarà a la primera ronda de la Copa Masters de Londres a Roger Federer, Juan Martín del Potro i Janko Tipsarevic, segons el sorteig que s'ha celebrat aquest dissabte a la capital britànica. Ferrer, quart cap de sèrie del torneig que enfronta del 5 al 12 de novembre els vuit millors tenistes del món, queda enquadrat en el grup B del torneig.
Anar al contingut