Tenis

David Ferrer i Juan Carlos Ferrero situen l'equip espanyol a un pas de la final de la Copa Davis

David Ferrer ha sumat el primer punt de l'equip espanyol en l'eliminatòria de semifinals contra Israel i que s'està disputant a Torre Pacheco, a Múrcia. L'alacantí no ha tingut cap problema per desfer-se de l'israelià Harel Levy per la via ràpida en només tres sets, 6-1, 6-4 i 6-3, en un partit que s'ha resolt en menys de dues hores de joc. Juan Carlos Ferrero també s'ha mostrat clarament superior a Dudi Sela (6-4, 6-2 i 6-0). Aquest dissabte, l'equip capitanejat per Albert Costa podria sumar el tercer i definitiu punt en el matx de dobles.

Actualitzat
La República Txeca, a un pas de la final

La República Txeca s'ha situat també a només un punt de la final de la Davis després de dues victòries que la deixen amb un clar 2-0 al seu favor. Els txecs, però, van haver de suar de valent per sumar davant Croàcia el seu primer punt ja que Radek Stepanek va necessitar prop de sis hores per derrotar Ivo Karlovic 7-6, 6-7, 6-7, 7-6 i -atenció- 14-16. De res van servir a Karlovic els 78 "aces" que va fer.

Després d'aquest partit, Tomas Berdych va guanyar el croat Marinc Cilic per 3-6, 3-6, 6-3, 6-4 i 3-6, i va col·locar el 2-0 a favor dels txecs en el global de l'eliminatòria.  
Anar al contingut