L'alacantí serà el número 3 del món la setmana que ve. (Foto: EFE)
Tenis

David Ferrer i Fernando Verdasco es planten als quarts de final de Wimbledon

David Ferrer s'ha classificat per als quarts de final de Wimbledon en vèncer el croat Dodig en quatre sets, per 6-7, 7-6, 6-1 i 6-1. El de Xàbia, quart cap de sèrie del torneig, se les haurà ara amb l'argentí Del Potro. També s'ha classificat el madrileny Fernando Verdasco.

Actualitzat
David Ferrer s'ha classificat per als quarts de final de Wimbledon en vèncer el croat Dodig en quatre sets, per 6-7, 7-6, 6-1 i 6-1. El de Xàbia, quart cap de sèrie del torneig, se les haurà ara amb l'argentí Del Potro.

Tot i les mòlesties al tormell, Ferrer s'ha mantingut sòlid davant un rival rocós i que s'ha apuntat el primer set. L'alacantí, que la setmana que ve serà el número 3 del món, arriba per segon any consecutiu als quarts de final de Wimbledon.

Verdasco passa als quarts i jugarà contra Murray

Fernando Verdasco també s'ha classificat per als quarts de final. El madrileny ha superat el gegant francès De Schepper en tres sets per un triple 6-4. El seu pròxim rival serà Andy Murray. L'escocès, segon cap de sèrie, ha suat el seu triomf contra el rus Youzhny en tres sets, per 6-4, 7-6 i 6-1.

Djokovic no falla

Novak Djokovic, número u del món, també jugarà els quarts en desfer-se de l'alemany Haas en tres sets, per 6-1, 6-4 i 7-6. El serbi se les haurà amb el txec Berdych.

Adéu sorprenent de Serena

Derrota inesperada de Serena Williams, primera cap de sèrie del quadre femení. La nord-americana ha perdut amb l'alemanya Lisicki en tres sets i no podrà optar a guanyar el seu sisè Wimbledon. També ha perdut Carla Suárez, l'última espanyola en competició. La canària no ha pogut amb Kvitova, 8a cap de sèrie.
Anar al contingut