Tenis

David Ferrer es classifica de forma èpica per a les semifinals de l'obert dels Estats Units

David Ferrer ha necessitat cinc sets per derrotar Janko Tipsarevic i classificar-se per a les semifinals de l'obert dels Estats Units de tenis. L'alacantí s'ha imposat per 6-3, 6-7 (5-7), 2-6, 6-3 i 7-6 (6-4) al jugador serbi en quatre hores i mitja de partit i es trobarà en semifinals un altre serbi, el número u mundial, Novak Djokovic.

David Ferrer ha necessitat cinc sets per derrotar Janko Tipsarevic i classificar-se per a les semifinals de l'obert dels Estats Units de tenis. L'alacantí s'ha imposat per 6-3, 6-7 (5-7), 2-6, 6-3 i 7-6 (6-4) al jugador serbi en quatre hores i mitja de partit, i es trobarà en semifinals un altre serbi, el número u mundial, Novak Djokovic.

Ferrer, quart cap de sèrie del torneig, es classifica d'aquesta manera per segona vegada per a les semifinals del Grand Slam nord-americà. El de Xàbia ho ha suat, ja que acumula fins a quinze hores de joc des que es va iniciar el torneig.

El seu rival a les semifinals serà el número u mundial, Novak Djokovic, que també ha patit per arribar a la penúltima ronda, amb una gran victòria sobre l'argentí Del Potro: 6-2, 7-6 (7-3) i 6-4, amb un segon set que ha durat gairebé una hora i mitja.

A l'altra semifinal es veuran les cares l'escocès Andy Murray i el txec Thomas Berdych.