Tenis

Marcel Granollers perd contra Benoît Paire i queda eliminat del Barcelona Open Banc Sabadell

El tenista barceloní ha plantat cara però ha acabat perdent en dos sets contra el francès Benoît Paire per 6-3 i 7-6. El brasiler Rogerio Dutra, primer rival de Rafael Nadal

Joan CaubetActualitzat

Marcel Granollers ha dit adeu al Barcelona Open Banc Sabadell després de caure derrotat en dos sets (6-3, 7-6(8-6)) en poc més d'una hora i mitja, davant del francès Benoît Paire. El barceloní, molt recolzat pel públic a la pista 1 com en el partit de primera ronda, li ha posat les coses molt difícils a un jugador amb molt talent. El francès, tot i haver guanyat en dos sets, ha tingut moltes més complicacions del que s'esperava. Quan servia per tancar el partit, Marcel ha tret el seu millor tenis i ha forçat el "tie-break". Tot i així, Paire, número 49 del món, s'ha emportat el set i ha deixat el tenista local fora dels vuitens de final.

Ferrer, eliminat en el seu debut

David Ferrer ha perdut en segona ronda del Barcelona Open Banc Sabadell contra el sud-africà Kevin Anderson. L'alacantí, que tornava al Godó després de perdre-se'l l'any passat per una lesió, no ha entrat bé en el partit i ha acabat cedint en dos sets (6-3, 6-4) en poc més d'una hora. Aquest era el primer partit de Ferrer en terra batuda d'aquest any, i ha demostrat que encara no està al cent per cent després d'estar apartat de les pistes durant un temps. Anderson, que en primera ronda va superar l'argentí Carlos Berlocq, només ha deixat escapar un joc amb el servei i s'ha mostrat molt eficient aprofitant la majoria de pilotes de "break" que ha tingut.  

Rogerio Dutra, primer rival de Nadal

Rafael Nadal s'ha entrenat a les instal·lacions del Reial Club de Tenis Barcelona per preparar el seu debut al Barcelona Open Banc Sabadell. El de Manacor, que ve de guanyar el torneig de Montecarlo, debutarà aquest dimecres contra el brasiler Rogerio Dutra, número 33 del món, que s'ha desfet de l'argentí Renzo Olivo per un contundent 6-1 i 6-1. Nadal, tercer cap de sèrie d'aquest torneig, no es trobaria amb Andy Murray, número 1 de l'ATP, fins a una hipotètica final. Nadal busca el seu desè títol en aquest Masters 500.

Zverev sua per imposar-se a Almagro

Alexander Zverev ha suat de valent per desfer-se, en el seu debut a la seixanta-cinquena edició del Barcelona Open Banc Sabadell, del murcià Nicolás Almagro. L'alemany, número 21 del rànquing mundial, ha necessitat tres sets (7-6(5), 4-6, 6-4) i poc més de dues hores per guanyar l'actual número 57 del món.

En el primer enfrontament entre aquests dos jugadors, Zverev ha començat millor, emportant-se el primer set en el "tie-break". Però Almagro, que ja va ser finalista l'any 2013, no ha volgut dir adeu tan d'hora, ha pujat el ritme i ha aconseguit guanyar el segon. En el tercer, l'alternança s'ha apoderat del partit. Cap dels dos jugadors era capaç de ser regular amb el seu servei, però els errors no forçats del murcià han estat clau per al desenllaç. L'alemany ha aixecat un marcador en contra en dues ocasions i s'ha acabat imposant per 6-4.

Carreño es desfà de Seppi

Pablo Carreño ha superat sense problemes l'italià Andreas Seppi en dos sets (6-4, 6-2) en una hora de partit. L'asturià, número 20 del rànquing ATP, ha estat clarament superior a Seppi (74 del món). Dos "breaks" a l'inici de cada mànega han servit a Carreño per jugar amb comoditat el que restava de set. El partit de dobles que va disputar dilluns juntament amb Juan Carlos Ferrero no li ha passat factura i Carreño ha pogut mostrar el seu gran moment de forma. A vuitens ja l'espera un rival, el japonès Yuichi Sugita (91 de l'ATP) que ha superat en tres sets el francès Richard Gasquet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut