David Ferrer no serà a la primera eliminatòria d'Espanya a la Copa Davis (Foto: EFE).
Tenis

David Ferrer, baixa en la primera convocatòria de la Copa Davis de Carlos Moyà

David Ferrer no hi serà, a la primera eliminatòria d'Espanya a la Copa Davis, per poder treballar amb el seu nou entrenador i protegir-se del desgast d'allargar la seva carrera. Els quatre convocats per Carles Moyà són Feliciano López, Fernando Verdasco, Roberto Bautista i David Marrero.

Actualitzat

Carlos Moyà ha fet públic l'equip que jugarà la primera eliminatòria, contra Alemanya, del 31 de gener al 2 de febrer, en el seu debut com a seleccionador espanyol de la Copa Davis. Els quatre tenistes convocats són Feliciano López, Fernando Verdasco, Roberto Bautista i David Marrero. Els dos millors tenistes espanyols del rànquing no jugaran aquesta primera eliminatòria.

L'absència del número 1 del món, Rafael Nadal, en les primeres rondes de la Davis no és estranya. El fins dilluns número 3, David Ferrer, ha explicat la seva baixa per poder treballar amb el seu nou entrenador i poder allargar la seva carrera. Amb 31 anys, el de Xàbia ha dit que "pràcticament he jugat totes les eliminatòries en els últims anys i, si la gent vol veure més David Ferrer, hauré de descartar algunes competicions".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut