David de la Cruz va guanyar una etapa a l'última edició de la Vuelta (EFE)
Ciclisme

David de la Cruz i Eduard Prades entren a la llista de 14 preseleccionats per al mundial de fons en carretera a Qatar

Tots dos ciclistes catalans han estat convocats pel seleccionador espanyol Javier Mínguez, que haurà de descartar cinc corredors per confeccionar l'equip que competirà al campionat del món el 16 d'octubre

Actualitzat

Els catalans David de la Cruz i Eduard Prades formen part de la preselecció que ha donat el seleccionador espanyol de ciclisme Javier Mínguez pel campionat del món de fons en carretera que es disputarà el 16 d'octubre a Qatar. Mínguez ha donat una primera llista de 14 convocats, dels quals n'haurà de descartar cinc per confeccionar l'equip definitiu.

En un traçat eminentment pla, Mínguez ha apostat per la presència d'homes ràpids com Juanjo Lobato i Fran Ventoso, del Movistar Team, o Carlos Barbero i Eduard Prades, del Caja Rural, tot i que el cap de files serà el murcià Alejandro Valverde.

Entres les absències més destacades hi ha les d'Alberto Contador, Joaquim Rodríguez, que es retira al final d'aquesta temporada, i José Joaquín Rojas, actual campió d'Espanya i que és baixa per lesió.

La llista de 14 preseleccionats és la següent: Jorge Arcas, Jonathan Castroviejo, Imanol Erviti, Gorka Izagirre, Juanjo Lobato, Alejandro Valverde i Fran Ventoso (Movistar Team), Carlos Barbero, Diego Rubio, Eduard Prades i Héctor Sáez (Caja Rural-Seguros RGA), David de la Cruz (Etixx), Omar Fraile (Dimension Data) i Luis Ángel Maté (Cofidis).

Anar al contingut