Futbol

David de Gea no fitxa pel Reial Madrid en no arribar a temps el seu contracte a la LFP

El Reial Madrid no pot fitxar el desitjat porter del Manchester en no arribar a temps el seu contracte a la Lliga de Futbol Professional

Actualitzat

El serial de l'estiu acaba amb un final inesperat. El porter David de Gea no fitxa pel Reial Madrid, tot i que bona part dels mitjans de comunicació donaven per fet el seu traspàs al club blanc.

A les dotze de la nit, la Lliga de Futbol Professional no ha rebut els papers que oficialitzaven el fitxatge del porter pel Madrid. Desacords en el contracte, modificacions d'última hora, errors en l'enviament i fins i tots rumors de certa "mà negra" són algunes de les causes que estan fer bullir les xarxes socials.

Oficialment, ni el Manchester United, ni el Reial Madrid, ni David de Gea, ni tan sols Keylor Navas, actor secundari del serial, han confirmat què ha passat exactament. A Madrid acusen el United, i especificament Van Gaal com a "vendetta" per no haver pogut fitxar Sergio Ramos, però el club anglès assegura que tenen un rebut que demostra que van presentar els documents pertinents en el temps.

Queda per veure si el Reial Madrid apel·larà a la FIFA, que s'encarrega de sancionar les irregularitats en els traspassos internacionals.

Mentrestant, Víctor Valdés, encara oficialment jugador del Manchester United, espera desvelar quin serà el seu futur després que la marxa cap al Besiktas ha quedat suspesa quan ja estava a punt d'anar-se'n cap a Istanbul.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut