David Belenguer serà el nou propietari del Tondela
Futbol internacional

David Belenguer serà el nou propietari del Tondela, equip de la primera divisió portuguesa

L'exfutbolista català, que segueix dirigint l'estructura esportiva de l'empresari Jiang Lizhang, propietari del Granada, el Parma italià i el Chongqing Lifan xinès, serà el màxim responsable del club portuguès

Actualitzat

L'exfutbolista català David Belenguer es convertirà en les pròximes hores en el nou propietari del Tondela portuguès, segons ha pogut saber EFE per fonts properes a l'operació. Belenguer, que segueix dirigint l'estructura esportiva de l'empresari Jiang Lizhang, propietari del Granada, el Parma italià i el Chongqing Lifan xinès, a més de ser el propietari del 5 per cent de les accions de Minnesota Timberwolves, serà el màxim responsable de club portuguès en les pròximes hores.

D'aquesta manera, Belenguer associarà aquest club a la plataforma de l'empresari xinès. Una estructura esportiva en la qual també es troba l'espanyol Antonio Cordón, exdirector esportiu de Mònaco i Vila-real.   

Belenguer, exjugador del Getafe i del Betis, entre altres equips, es farà amb el control del Tondela, conjunt del nord de Portugal que ocupa la desena posició en la classificació de lliga en la seva tercera temporada a la màxima categoria i en el qual milita l'exjugador del València Ricardo Costa.

Anar al contingut