Danilo Petrucci ha aconseguit fer el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP d'Holanda
MotoGP

Danilo Petrucci fa el millor temps en els primers entrenaments del GP d'Holanda

La primera sessió s'ha vist marcada per la bandera vermella per netejar una taca d'oli que hauria provocat les caigudes de Folger i Lorenzo

Actualitzat

Danilo Petrucci ha aconseguit fer el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP d'Holanda (1:34.680) al davant de Johann Zarco (1:34.806) i Cal Crutchlow (1:34.822). La sessió, però, ha estat marcada per les caigudes de Jonas Folger i de Jorge Lorenzo, que haurien anat a terra a causa d'una taca d'oli que, segons sembla, l'hauria deixat anar la Ducati d'Andrea Dovizioso, que ha fet el quart millor temps (1:34.829).

Dani Pedrosa ha estat el català més ràpid de la graella amb una meritòria setena posició (1:34.936), mentre que Maverick Viñales, que defensa el liderat del Mundial en la cursa holandesa, s'ha hagut de conformar amb el dotzè lloc (1:35.263). Marc Márquez, que provava diverses de les millores introduïdes a la seva Honda, no ha pogut passar del tretzè millor temps (1:35.282).

Els germans Espargaró han rodat a la posició setze el Pol i a la disset l'Aleix, mentre que a la divuitena, un altre dels noms destacats de la prova, Àlex Rins, que torna a pujar a la seva Suzuki després de cinc curses sense poder-ho fer com a conseqüència del procés de recuperació de la caiguda que va tenir en el GP d'Austin.

Thomas Luthi, el més ràpid en Moto2; Márquez va per terra

El suís ha quedat el primer en la presa de contacte amb el circuit d'Assen (1:38.492), seguit pel japonès Nakagami (1:38.737) que s'ha acabat emportant el duel particular amb el portuguès Miguel Oliveira, que ha acabat tercer (1:38.783). La imatge de la sessió, però, l'ha protagonitzada el català Àlex Márquez quan ha caigut en l'última xicana i ha hagut d'empènyer la seva moto fins a fer-la entrar al pitlane.

Philipp Oettl, domina en Moto3

El pilot alemany de KTM ha signat el millor temps en la categoria més petita (1:43.231) per davant d'Enea Bastianini (1:43.335) i de Romano Fenati (1:43.389). Maria Herrera ha acabat quarta per davant d'Arón Canet, sisè, i Joan Mir, vuitè.

 

Anar al contingut