Danilo a la sortida de l'hospital (fcporto.pt)
Danilo a la sortida de l'hospital (fcporto.pt)
Lliga de Campions

Danilo abandona l'hospital després de passar la nit en observació pel xoc que li va provocar una contusió cerebral

El lateral brasiler del Porto ha estat tota la nit en observació i se li han practicat diverses proves que han descartat una possible lesió, per la qual cosa els metges han donat l'alta al jugador, que haurà de reposar uns dies a casa

Actualitzat

El jugador del Porto Danilo ha estat donat d'alta 14 hores després de patir una contusió cerebral com a conseqüència del brutal xoc amb el seu porter Fabiano, durant la tornada dels vuitens de final de la Champions. El lateral brasiler, que va abandonar l'estadi en ambulància, ha estat tota la nit en observació i, després de diverses proves en les quals s'ha descartat que tingui una lesió, els metges han decidit donar-li l'alta. Tal com ha comunicat el seu club, el jugador haurà de reposar a casa durant "un curt període de temps", després del qual "podrà retornar als entrenaments amb els seus companys".

El xoc entre els dos jugadors es va produir en el minut 18, i va deixar l'estadi Do Dragao en silenci. Danilo va quedar inconscient i l'àrbitre va parar el joc a l'instant per demanar l'entrada de l'assistència mèdica, que va necessitar gairebé 4 minuts per poder-se emportar el lateral en ambulància. El brasiler va ser substituït per l'holandès Bruno Martins Indi.

A banda d'aquest ensurt, el futur de Danilo la temporada que ve apunta al Reial Madrid. Segons va avançar ahir el diari portuguès "A Bola", el Porto ja hauria arribat a un principi d'acord pel traspàs del jugador brasiler al conjunt blanc per 30 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut