Handbol

Danijel Saric s'acomiada del FC Barcelona Lassa i marxa a jugar a Qatar

El porter del totpoderós Barça posa punt final a la seva etapa com a blaugrana i, en acabar la temporada, fitxarà per l'equip qatarià Al-Quiyada

Oriol LlachActualitzat
La porteria del FC Barcelona Lassa es queda sense un dels seus homes de referència, el que va arribar al club pel difícil repte de substituir una icona com el mític David Barrufet.
Danijel Saric acaba contracte el 30 de juny, i tot i que el club ha fet tots els esforços per intentar renovar-lo, el bosnià, després de meditar-ho molt i, amb el suport de la família, ha decidit canviar d'aires. La principal raó: prolongar la seva carrera esportiva tres anys quan és a les portes de fer 39 anys. D'aquesta manera defensarà la porteria de l'Al-Quyiada qatarià fins al 2019.
Danijel Saric posa punt final a set anys defensant la samarreta del Barça, set anys carregats de títols, una etapa on ha estat determinant per forjar la llegenda del Barça d'handbol més gran que mai a la història havia existit. Entre el públic, a primera fila assegut, un emocionat Xavi Pascual, l'entrenador i cervell d'aquest Barça imparable, ha estat testimoni del comiat del seu porter.
Danijel Saric, poc amic de les paraules i de frases grandiloqüents, ha tret tot el sentiment a l'hora de valorar els seus anys de blaugrana: "He guanyat molts títols aquí, però per a mi, el més important són les persones que hi he guanyat. El Barça m'ha fet molt millor com a jugador i com a persona."

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut