Daniel Saric, porter del F. C. Barcelona. (Foto: www.fcbarcelona.com)
Daniel Saric, porter del F. C. Barcelona. (Foto: www.fcbarcelona.com)
Handbol

Daniel Saric viatja a Doha per nacionalitzar-se i jugar amb la selecció de Qatar

El porter bosnià del F. C. Barcelona Daniel Saric ha viatjat aquest dilluns a Doha per ultimar els tràmits de cara a la seva incorporació a la selecció qatariana i jugar competicions de seleccions a les ordres del conjunt que ara entrena l'exblaugrana Valero Rivera.

Actualitzat

El porter bosnià del F. C. Barcelona Daniel Saric ha viatjat aquest dilluns a Doha per ultimar els tràmits de cara a la seva incorporació a la selecció qatariana. Saric, de 37 anys, ha demanat uns dies de permís al club barcelonista per tancar la seva nacionalització i poder jugar competicions de seleccions a les ordres del conjunt que ara entrena l'exblaugrana Valero Rivera.

Saric podria debutar amb la seva nova selecció el mes de gener en el Mundial que es disputarà precisament a Qatar. Un dels rivals de l'equip local en la primera fase serà Espanya. El jugador blaugrana no és el primer nacionalitzat d'un combinat que també compta amb el porter montenegrí Goran Stojanovic, el lateral francès Bertrand Roine, el lateral cubà Rafael Capote i el pivot espanyol Borja Fernández. Aquest canvi de nacionalitat de Saric no ha d'afectar la seva situació al F. C. Barcelona.

 

Anar al contingut