Billar

Daniel Sánchez segueix fent història en el món del billar a tres bandes

El jugador professional català ha escalat fins a la tercera posició del rànquing mundial després de proclamar-se campió del món per quarta vegada
Marc Béjar

Daniel Sánchez, tetracampió del món

El món del billar continua d'enhorabona a casa nostra. Daniel Sánchez, un dels grans referents d'aquest esport a nivell internacional, s'ha proclamat aquest cap de setmana campió del món de billar a tres bandes després de superar a la final el sud-coreà Kim Haeng-jyk, de només vint anys. El colomenc aconsegueix d'aquesta manera el quart títol mundial en aquesta competició, després dels guanyats els anys 1998, 2005 i 2010.

El billarista ha assolit la maduresa en l'esport de la carambola. La seva destresa amb un tac a les mans es va fer evident des de ben petit. El primer títol mundial, de fet, el va aconseguir amb només 24 anys, establint un rècord de precocitat. Ara, amb el quart conquerit a Bordeus, Daniel Sánchez ha escalat fins a la tercera posició del rànquing mundial, amb un palmarès envejable. Als seus 42 anys, acumula tres europeus, dos Jocs Mundials i tres Copes del Món, a més d'una llarga llista de victòries en tornejos a nivell nacional. El català ha arribat a l'olimp del billar.