Espanyol

Daniel Sánchez Llibre promet novetats per aquesta setmana en la presentació de Verdú

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha promès novetats per aquesta mateixa setmana. El club podria confirmar la continuïtat de De la Peña i el fitxatge de Nakamura. De moment, però, l'Espanyol ja ha presentat el primer reforç de cara a la temporada que ve. Es tracta de Joan Verdú, que arriba del Deportivo i ha signat un contracte per quatre temporades. El migcampista torna a Barcelona perquè creu en el nou projecte esportiu del club blanc-i-blau.

Actualitzat
Joan Verdú ha afirmat en la seva presentació com nou jugador perico que el projecte blanc-i-blau "és il·lusionant" i espera que la inauguració del nou estadi "vingui acompanyada de molts èxits". El jugador barceloní ha dit que "fa cinc o sis anys existia l'interès de l'Espanyol. Estic molt content per la família, però vull deixar clar que he vingut pel projecte que hi ha, ja que considero que es poden fer grans coses".

Verdú, que arriba amb la carta de llibertat després de tres temporades al Deportivo de la Corunya, ha manifestat que "tant de bo pugui estar molts anys a l'Espanyol" i ha indicat que pot jugar en qualsevol posició al mig del camp, tot i que reconeix que on se sent més còmode és de mitjapunta. Precisament, el director esportiu, Ramon Planes, n'ha destacat la polivalència i s'ha mostrat segur que "es tracta d'un jugador que donarà molt a aquest club".

Nakamura, a punt

Des del Japó ja situen Shunsuke Nakamura a l'Espanyol i no van del tot desencaminats. El representant del migcampista japonès és a Barcelona negociant amb la secretaria tècnica del club blanc-i-blau, i en qüestió d'hores es podria anunciar la seva contractació per les dues temporades vinents. Un altre front obert és el de la renovació d'Iván de la Peña; al club ja saben que "Lo Pelat" té moltes ganes de quedar-se a Barcelona i, per tant, són molt optimistes respecte a la possibilitat de poder anunciar la continuïtat del jugador.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut