El Red Bull de Daniel Ricciardo ha fet un brillant temps en els segons lliures de Mònaco
Fórmula 1

Daniel Ricciardo domina la segona sessió dels entrenaments lliures del GP de Mònaco

El pilot australià ha fet tremolar els cronòmetres amb el seu Red Bull i s'ha quedat molt a prop del rècord històric del Circuit

Actualitzat

L'escuderia Red Bull segueix plantant cara als totpoderosos Mercedes i comença a consolidar-se com a tercer equip en la batalla pel títol, amb el permís de Ferrari. Als segons lliures del GP de Mònaco, Daniel Ricciardo ha aconseguit baixar els temps per sota del minut quinze segons, concretament ha fet 1:14.607, a només tres dècimes del rècord històric del mític Circuit de Montecarlo que va aconseguir Michael Schumacher al 2004.

Darrere de Ricciardo han anat els dos Mercedes, Hamilton i Rosberg, embarcats en la seva guerra personal, seguits de Verstappen i Kvyat, quart i cinquè, que han triturat els cronòmetres. Finalment Carlos Sainz també s'ha volgut apuntar a la festa i ha aconseguit portar el seu Toro Rosso a la sisena posició. Tots els pilots entre Hamilton i Sainz han quedat per sota del minut quinze segons, un marge molt estret i que promet una gran cursa el diumenge. Fernando Alonso ha seguit provant el seu McLaren i s'ha mantingut en un discret dotzè millor temps.

En el capítol d'incidències, molt freqüents en el traçat monegasc, Romain Grosjean ha protagonitzat una topada amb una tanca de protecció que ha provocat la bandera vermella i el cotxe de seguretat virtual. Poc després de la represa dels entrenaments, el pilot de Manor Rio Haryanto ha deixat el seu monoplaça travessat al bell mig de l'asfalt com a conseqüència de l'impacte que ha tingut en sortir del túnel i de nou, virtual safety car. Per últim, Kevin Magnussen ha perdut el control del seu monoplaça i ha destrossat el seu Renault contra un dels eficients sistemes de seguretat ubicats als revolts del circuit de Montecarlo.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut