Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo, el més ràpid en l'estrena a Hungaroring (Reuters)
Motor

Daniel Ricciardo domina els primers lliures al GP d'Hongria de Fórmula 1 i McLaren es mostra en ascens

Fernando Alonso ha estat setè, just al davant del seu company, Stoffel Vandoorne, i els Red Bull, els Ferrari i els Mercedes es reparteixen els primer llocs

Actualitzat

Daniel Ricciardo ha marcat el millor temps (1.18,486) en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1, al davant de Kimi Räikkönen, a dues dècimes, i de Lewis Hamilton, a gairebé quatre.

Aquesta primera tanda ha fet intuir una millora dels McLaren-Honda, que ja es va poder apreciar al Gran Premi de la Gran Bretanya. Fernando Alonso (1.19,987) i el seu company d'equip, Stoffel Vandoorne (1.20,005), han acabat just al darrere de les tres escuderies punteres, Red Bull, Ferrari i Mercedes, que s'han repartit les sis primeres posicions: Sebastian Vettel, el líder del Mundial, ha tancat aquest grup. Se li han avançat Max Verstappen i Valtteri Bottas.

Sens dubte, el setè lloc farà que Alonso encari el cap de setmana amb il·lusió. El circuit d'Hungaroring, a més, sempre li porta bons records: és aquí on va guanyar el seu primer gran premi l'any 2003.

Anar al contingut