Daniel Ricciardo celebrant una victòria (@F1)
Motor

Daniel Ricciardo deixa Red Bull i marxa a Renault

El pilot australià deixarà Red Bull l'any que ve i ocuparà el lloc de Carlos Sainz a l'equip francès

Actualitzat

Ja és oficial. Daniel Ricciardo deixa Red Bull per marxar a Renault. El pilot australià s'incorporarà a l'equip d'Enstone de cara a la temporada vinent.

Aquest fitxatge de Renault deixa la porta oberta a la sortida de Sainz o Hulkenberg. Els rumors de les últimes setmanes diuen que el madrileny és qui té tots els números de sortir de l'equip, tot i estar fent una temporada similar a la de l'alemany. Des que s'ha confirmat el moviment de Ricciardo, el nom de Sainz a l'òrbita de McLaren sona amb molta força.

En tot cas, el seient que deixa l'australià a Red Bull és la gran incògnita del moment, tot i que sembla que Christian Horner podria donar l'oportunitat a Pierre Gasly. El pilot de Toro Rosso ha fet 26 dels 28 punts del seu equip i, coneixent la relació que tenen amb Red Bull, no seria estrany veure el francès amb Max Verstappen el 2019.

Daniel Ricciardo és cinquè al Mundial de pilots, amb 118 punts, 13 més que el seu company d'equip. Es va incorporar a l'equip de la beguda energètica l'any 2008 i va debutar a Silverstone, al Gran Premi de Gran Bretanya del 2011. Renault fitxa un pilot amb un gran bagatge en el món de la Fórmula 1: 141 curses disputades, 29 podis i 934 punts en 8 temporades.

 

Anar al contingut