Sebastian Vettel ha fet el millor temps a la segona sessió d'entrenaments lliures del GP d'Hongria (Reuters)
Fórmula 1

Sebastian Vettel domina els tercers lliures del GP d'Hongria

Els Merccedes de Hamilton i Bottas han tingut diversos problemes de sobreviratge i han protagonitzat diverses virolles en la darrera sessió abans dels entrenaments de classificació.

Actualitzat

Sebastian Vettel s'ha fet fort en els tercers entrenaments lliures del GP d'Hongria de Fórmula 1. El pilot alemany ha aturat el cronòmetre amb un temps espectacular 1:16.170 i ha fixat un nou rècord en el traçat d'Hungaroring. Els Ferrari van bé, molt bé. El company d'equip de Vettel, Kimi Raikkönen, sense fer gaire soroll, ha fixat el tercer millor temps.

La creu se l'han emportat els dos Mercedes i és que tant Lewis Hamilton com Valteri Bottas han tingut problemes per governar els seus monoplaces i han protagonitzat diverses virolles i han provocat algun ensurt en el pit wall. Els errors, en els tercers lliures, es paguen molt cars i és que es disputen només dues hores abans de la vital sessió de classificació. Bottas, malgrat els problemes, ha pogut acabar signant el segon millor temps mentre que Hamilton no ha pogut passar de la quarta posició.

Els Red Bull de Daniel Ricciardo i de Max Verstappen han acabat cinquè i sisè respectivament. El Renault de Carlos Sainz ha finalitzat la sessió en la setena posició mentre que el McLaren de Fernando Alonso, en la catorzena.

 

Sebastian Vettel reacciona en els segons lliures

Sebastian Vettel no ha donat cap opció a la segona sessió d'entrenaments lliures del GP d'Hongria i ha signat el millor temps amb el seu Ferrari (1:16.834). L'alemany ha rodat 45 voltes amb els pneumàtics ultratous al Circuit d'Hungaroring. El segon millor temps ha estat per a l'holandès de Red Bull, Max Verstappen, que ha estat només una dècima més lent que l'alemany (1:16.908). L'altre pilot de l'equip de la beguda energètica, Daniel Ricciado, ha estat el tercer més ràpid (1:17.061).

Els Mercedes s'han hagut de conformar amb uns cronòmetres més discrets, Lewis Hamilton no ha pogut passar del cinquè lloc i Valteri Bottas, del sisè. Carlos Sainz ha acabat vuitè amb el seu Renault mentre que Fernando Alonso ha entrat en la dotzena posició.

 

Daniel Ricciardo, el més ràpid en els primers lliures

L'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) ha fet el millor temps en els primers entrenaments lliures per al GP d'Hongria, que s'han fet aquest divendres al circuit d'Hungaroring.

Ricciardo ha cobert, en la millor de les seves trenta voltes, els 4.381 metres de la pista del circuit hongarès en 1:17.613. Per darrere d'ell han quedat l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) i l'holandès Max Verstappen (Red Bull). El líder del Mundial, l'anglès Lewis Hamilton (Mercedes), ha acabat la sessió matinal en cinquena posició.

Anar al contingut