Daniel Agger en un partit de la selecció danesa. (Foto: Reuters)
Daniel Agger en un partit de la selecció danesa. (Foto: Reuters)
Futbol

Daniel Agger i Zlatan Ibrahimovic fan donatius per ajudar equips de futbol de persones amb dificultats

Daniel Agger ha donat 2.600 euros per ajudar un equip de futbolistes sense sostre de Dinamarca a participar en el Campionat del Món de Xile. A l'agost, Zlatan Ibrahimovic va donar 37.640 euros perquè un grup de futbolistes suecs amb dificultats d'aprenentatge prengués part al seu Mundial al Brasil

Actualitzat

Daniel Agger ha donat 2.600 euros per ajudar un equip de futbolistes sense sostre de Dinamarca a participar en el Campionat del Món de Xile. El defensa danès, que el mes passat va deixar el Liverpool per fitxar pel Brondby, del seu país, ha posat els diners que faltaven a l'associació benèfica danesa per pagar el viatge dels futbolistes.

Agger no és l'únic futbolista que ha protagonitzat un gest d'aquesta mena durant aquest estiu. A l'agost, Zlatan Ibrahimovic va donar 37.640 euros perquè un grup de futbolistes suecs amb dificultats d'aprenentatge prengués part al seu Mundial al Brasil. L'entrenador de l'equip, Stefan Jonsson, ha explicat que "li vaig demanar una samarreta per subhastar-la i em va dir: 'Que faràs amb una samarreta? Quan diners calen?' Quan li vaig dir la quantitat, erm va demanar el número de compte i va fer l'ingrés".

Anar al contingut