Ral·li

Dani Sordo acaba segon al Ral·li de Montecarlo per darrere del seu cap de files, Sébastien Loeb

Al Ral·li de Montecarlo no hi ha hagut sorpreses en l'última jornada i Dani Sordo ha acabat en la segona posició per darrere del seu cap de files, el francès i actual campió del món, Sébastien Loeb, que s'ha endut la primera victòria de la temporada. El pilot cantàbric ha sortit a assegurar aquesta segona plaça en l'última etapa, que ha consistit únicament en una superespecial de tres quilòmetres pels carrers de Mònaco. Aquesta és la tercera vegada que el pilot cantàbric puja a la segona posició del podi després de fer-ho al Ral·li Catalunya i a Alemanya l'any passat. Marcus Grönholm ha acabat tercer i Xevi Pons, dissetè.

Actualitzat
El francès Sébastien Loeb ha començat la temporada amb una victòria en el Ral·li de Montecarlo. L'actual campió del món ha dominat la prova des del primer tram i s'ha imposat amb 38 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip, el cantàbric Dani Sordo. L'última superespecial de tres quilòmetres pels carrers de Montecarlo no ha deparat cap sorpresa i ha servit per confirmar el domini incontestable dels Citroën en la primera prova de la temporada. Sordo ha fet una cursa molt bona i només s'ha vist superat pel seu cap de files. D'aquesta manera, el jove pilot de Citroën ha pujat al podi per tercera vegada en la seva carrera esportiva. La tercera posició final ha estat per al finlandès Marcus Grönholm, a gairebé un minut i mig del guanyador.

Els catalans Xevi Pons i Joan Pont no han tingut una bona actuació i han acabat dissetè i vint-i-setè, respectivament.

A la classificació del Mundial, Loeb és el primer líder amb 10 punts, seguit per Sordo amb 8 i Grönholm amb 6. La cita següent del campionat del món serà el Ral·li de Suècia, segona prova puntuable de la temporada, que es disputarà sobre la neu entre el 9 i l'11 de febrer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut