MotoGP

Dani Pedrosa torna a la competició amb reserves

El pilot de Castellar del Vallès pujarà a la seva Honda aquest cap de setmana a Le Mans després d'estar tres curses fora de joc

Actualitzat

Després de ser baixa a Austin, Argentina i Jerez per recuperar-se de l'operació a l'avantbraç, Dani Pedrosa ja és al paddock del Circuit de Le Mans, l'objectiu disputar el GP de França.

El pilot d'Honda reconeix que era una temptació tornar al GP d'Espanya a Jerez per rebre el suport de l'afició, però confessa que en "posar-se el guant, de seguida li sortien marques al canell", símptoma evident d'inflamació. A més, la dificultat del circuit era un risc excessiu tenint en compte les poques opcions de puntuar quan encara estava convalescent de la intervenció quirúrgica.

La millora progressiva de les darreres setmanes han acabat de decidir el retorn de Pedrosa al circuit francès, tot i que manté que "la prioritat és pujar a la moto" i no vol ni sentir a parlar de les opcions que li queden per disputar el Mundial. "Que m'hagin operat, no vol dir que estigui al cent per cent. Vull provar si les sensacions a les properes curses són clarament millors".
 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut