Dani Pedrosa, concentrat en el box instants abans de disputar la seva última cursa com a pilot (EFE)
MotoGP

Dani Pedrosa posa el punt final a la seva carrera com a pilot en un cap de setmana ple d'emocions

El pilot català no aconsegueix el comiat somiat de fer el podi en la seva última cursa, però es mostra satisfet i molt emocionat a l'hora de valorar la seva trajectòria

Actualitzat

El Campionat de MotoGP del 2018 abaixa el teló amb un nom destacat, amb el permís del campió Marc Márquez, que és el de Dani Pedrosa. El de Castellar del Vallès ha posat el punt final a la seva carrera com a pilot a la cursa del GP de València d'aquest diumenge i ho ha fet sense el final desitjat, sense pujar al podi, i és que Pedrosa, tot i intentar-ho, es va haver de conformar amb una cinquena posició.

"Vaig tenir més nervis quan vaig pujar a la moto per anar cap a la graella de sortida que després al final, perquè tenia la frustració de no haver pogut acabar com hauria volgut."

Aquesta darrera setmana, Dani Pedrosa ha sentit el seu nom en boca de tothom i no ha parat de rebre floretes des d'arreu del padoc, uns homenatges amb un cert regust agredolç per part del català:

"M'hauria agradat que tot això hagués sonat durant aquests anys i no al final de la meva carrera com a pilot en actiu."

A l'hora de fer valoracions, el ja expilot català s'ha mostrat satisfet per la seva trajectòria, malgrat que se li hagi resistit conquerir un Mundial a la categoria reina del motociclisme:

"He lluitat sempre pels meus objectius i, encara que al final només quedin els resultats, el cert és que he fet el meu camí tot i les dificultats que he patit i, sobretot, els grans campions als quals m'he enfrontat."

Amb un caràcter reservat en les distàncies curtes, Dani Pedrosa confessa que ha estat un cap de setmana amb moltes emocions, però que ha sabut contenir:

"He aguantat molt més sencer del que m'imaginava aquest cap de setmana dur i sentimental de comiat."

Això sí, posteriorment, a les xarxes socials, el català ha enviat un missatge per acabar d'acomiadar-se d'aficionats i seguidors:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy ha sido un GP especial, ¡bueno de hecho han sido como dos! Ha sido una carrera peculiar, y difícil de gestionar en la que era importante no caerse. Al llegar al box estaba todo el mundo esperándome y ha sido muy emotivo. Una vez más, gracias a todos vosotros por estar ahí, por todos estos años de apoyo incondicional. Habéis formado parte de una etapa muy importante en mi vida y os llevo en el corazón./ Today it was a special GP, well in fact they have been like two! It has been a peculiar race, and difficult to manage in which it was important not to crash. When arriving at the box everyone was waiting for me and it has been very emotional. Once again, thanks to all of you for being there, for all these years of unconditional support. You have been part of a very important stage in my life and I carry you in my heart #DP26 #MotoGP #ValenciaGP #RepsolHondaTeam #EyeLoveTommy

A post shared by Dani Pedrosa (@26_danipedrosa) on

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut