Motociclisme

Dani Pedrosa mostra el seu domini en la primera jornada d'entrenaments lliures a Estoril

Dani Pedrosa continua en un gran moment de forma en el Mundial de motociclisme. El pilot vallesà ha marcat el millor temps en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de Portugal. Pedrosa ha estat el més ràpid a Estoril, al davant de Valentino Rossi. L'italià ha acabat a només quatre centèsimes del pilot d'Honda, tot i que ha tingut una caiguda sense conseqüències. Jorge Lorenzo ha estat cinquè, mentre que Toni Elias no ha tingut el dia. El manresà ha acabat en l'última posició, la divuitena, a més de quatre segons de Pedrosa.

Actualitzat

En la sessió d'aquest matí, la pista humida del circuit d'Estoril ha jugat una mala passada a Valentino Rossi. El pilot italià ha patit una caiguda espectacular en sortir disparat de la Yamaha en un revolt, però no s'ha fet cap lesió important i ha pogut rodar a la tarda i ha aconseguit una meritòria segona posició.

A 125 cc, Pol Espargaró ha firmat una esperançadora sisena plaça en els primers entrenaments lliures. Però en la sessió de qualificació s'ha enfonsat fins a la divuitena plaça. El millor temps ha estat per al francès Mike di Meglio, seguit de Nico Terol i de l'austríac Michael Ranseder. Més endarrerits trobem Sergio Gadea (7è), Joan Olivè (9è), Esteve Rabat (15è), Pere Tutusaus (26è), Marc Márquez (30è) i Axel Pons (33è). Al quart de litre, l'italià Marco Simoncelli ha evidenciat les seves ganes de deixar enrere la mala sort de Jerez i ha obtingut el millor registre, per davant de Debón, Kallio i Bautista.

Anar al contingut