Motor

Dani Pedrosa fa la "pole" al GP de Malàisia de MotoGP i Rossi relega Lorenzo a la segona fila

Antonelli aconsegueix el millor temps en Moto3 seguint el rebuf de Kent, i Luthi ha sorprès els favorits en Moto2

Actualitzat

Dani Pedrosa ha sorprès Jorge Lorenzo i Marc Márquez i ha aconseguit la "pole position" de MotoGP del Gran Premi de Malàisia, aquest dissabte, al circuit de Sepang. A més, Valentino Rossi ha relegat Lorenzo a la segona línia en el que ha semblat un nou capítol, ara a la pista, de l'enfrontament dialèctic que l'italià ha iniciat aquest cap de setmana contra el seu company d'equip, i sobretot contra Márquez, en relació amb la lluita pel títol.

La guerra de Yamahas s'ha resolt, irònicament, a favor d'Honda, perquè Márquez ha fet el segon millor temps mentre que un Pedrosa pletòric ha fet el rècord del circuit amb un registre d'1.59,053, que trenca per gairebé mig segon el temps que al matí havia fet Lorenzo, d'1.59,544.

Rossi ha posat l'emoció al final de la tanda, i fins a l'última volta no ha superat Lorenzo, que no ha pogut dissimular el mal humor quan ha baixat de la moto i ha se n'ha anat del taller sense ni tan sols treure's el casc.

Lluny dels favorits, Maverick Viñales ha fet una bona sessió després d'haver pujat des de la Q1 i ha acabat vuitè, mentre que els germans Espargaró, l'Aleix i el Pol, han quedat onzè i dotzè, respectivament. Toni Elias ha estat el vint-i-unè.

Antonelli fa la "pole" del rebuf

Niccolò Antonelli ha estat el més llest en la sessió classificatòria de Moto3 i ha fet el millor temps (2.12,653), que li atorga el primer lloc en la sortida de la cursa de diumenge. L'italià ha estat un dels molts pilots que s'han dedicat a seguir el rebuf del líder del Mundial, Danny Kent, i ha acabat sent qui més profit ha tret de la jugada. L'han seguit Jorge Navarro, a mitja dècima de segon, i Miguel Oliveira, a dues i mitja.

Kent, que en l'equador de la tanda ha tingut problemes amb la moto i ha hagut d'entrar al taller per solucionar-los, ha acabat visiblement molest amb l'estratègia dels rivals, i quan s'ha afartat que el seguissin, ha fet una passada pel "pit lane" per treure-se'ls del darrere, cosa que no ha aconseguit, perquè fins i tot allà l'han seguit alguns pilots. Finalment, el britànic ha estat sisè. Isaac Viñales ha estat quinzè.

Luthi i la pluja sorprenen els favorits

Thomas Luthi serà el primer en la sortida de Moto2. El pilot suís ha sorprès el favorits amb un temps de 2.06,383 aconseguit tot just en la tercera volta que ha fet en la sessió classificatòria, superant el campió, Johann Zarco, per menys d'una dècima i mitja, i Àlex Rins, per cinc. La pluja, que ha començat a caure en alguns sectors del circuit, ha sorprès alguns dels pilots favorits.

Després de Rins, el següent català ha estat Àlex Márquez, novè. Àxel Pons sortirà setzè, i Ricard Cardús, Xavi Vierge i Èdgar Pons s'han classificat del lloc 24 al 26, respectivament. 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut