Dani Pedrosa ha fet el millor temps dels entrenaments lliures al circuit francès de Le Mans (Reuters)
Motor

Dani Pedrosa fa el millor temps als entrenaments lliures de Le Mans

Jorge Lorenzo ha estat el segon més ràpid, seguit del líder del mundial, Marc Márquez. Valentino Rossi ha fet el cinquè millor temps.

Actualitzat

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de França de MotoGP, i aquest divendres s'han fet els primers entrenaments lliures. Dani Pedrosa (Honda) ha estat el més ràpid dels entrenaments al Circuit de Le Mans. El pilot de Castellar ha superat Jorge Lorenzo (Yamaha), el segon més ràpid.

El mallorquí busca retallar la distància respecte a Marc Márquez (Honda), al capdavant del Mundial, i alhora busca superar el nombre de "pole positions" del seu company d'equip, Valentino Rossi. Ara mateix tots dos en sumen 62. El de Cervera ha estat tercer i l'italià, cinquè. Pol Espargaró (Yamaha Tech3) i Maverick Viñales (Suzuki) han estat setè i vuitè, respectivament.

A Moto2 Simone Corsi dóna la sorpresa

L'italià Simone Corsi, novè a la classificació actual, ha sorprès fent el millor temps d'aquests primers entrenaments lliures. La segona plaça ha estat per al barceloní Àlez Rins, que busca la segona victòria de la temporada després de guanyar els Estats Units. Rins, segon a la classificació mundial, té deu punts menys que l'actual líder, Sam Lowes, que avui ha estat vuitè. Jonas Folger ha estat tercer.

Jorge Navarro, millor temps a Moto3

El valencià Jorge Navarro ha sigut el més ràpid del circuit francès, segon a la classificació del Mundial, i ha quedat al davant dels italians Nicolo Bugela i Romano Fenati. El mallorquí Joan Mir ha estat novè, mentre que l'actual líder del Mundial, Brad Binder, no ha passat de la desena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut