Motociclisme

Dani Pedrosa espera aconseguir la seva segona victòria consecutiva a Misano

El circuit de Misano, a San Marino, viurà avui una nova prova del Campionat del Món de Motociclisme. En MotoGP, Dani Pedrosa surt el primer de la graella després de ser el més ràpid en els entrenaments oficials d'ahir. El pilot de Castellar sortirà per davant de Lorenzo, Stoner i Rossi. Pedrosa té una bona oportunitat per aconseguir una nova victòria després de l'aconseguida la setmana passada a Indianapolis. No ho tindrà fàcil per aconseguir-ho. D'altra banda, Lorenzo confia en la seva regularitat per disputar la victòria al pilot català. També Rossi, quart ahir, serà un dels grans rivals ja que corre pràcticament a casa. La cursa es disputarà aquest migdia a les 14 hores en el cicuit de Misano, a San Marino.

Actualitzat
En Moto2, Toni Elias també va aconseguir la "pole". Avui haurà de lluitar de valent davant Redding, Simón i el munt de pilots italians, que buscaran la victòria com mai. El de Manresa, líder del campionat, va aconseguir la seva segona "pole" de la temporada. La cursa de Moto2 començarà a les 12.15.

En 125, Smith sortirà el primer després de guanyar ahir la "pole" a Márquez en l'últim moment. El pilot de Cervera Marc Márquez, líder del campionat, no ho tindrà fàcil per seguir sent el dominador de la categoria. A més de lluitar amb Smith, el català tindrà darrere seu dos pilots com Nico Terol i Pol Espargaró, que lluiten per aconseguir el campionat de la cilindrada. La cursa de 125 obrirà la jornada a les 11 del matí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut