Pedrosa no guanyava una cursa des del Gran Premi de França.
Motociclisme

Dani Pedrosa es retroba amb la victòria a Sepang, mentre que Márquez, segon, continua líder del Mundial

Dani Pedrosa ha guanyat la cursa de Moto GP del Gran Premi de Malàsia. Pedrosa s'ha beneficiat d'una lluita aferrissada entre Márquez i Lorenzo a les primeres voltes de la cursa. El "tro" de Cervera ha acabat segon i Lorenzo, tercer. Si la propera cursa Márquez acaba primer i el mallorquí, tercer, el de Cervera aconseguiria el seu primer mundial de Moto GP.

Actualitzat
Dani Pedrosa ha guanyat la cursa de Moto GP del Gran Premi de Malàisia. Pedrosa s'ha beneficiat d'una lluita aferrissada entre Márquez i Lorenzo a les primeres voltes de la cursa. El "tro" de Cervera ha acabat segon i Lorenzo, tercer. Si a la pròxima cursa Márquez acaba amb una diferència de 8 punts amb el mallorquí, guanyaria el seu primer Mundial de Moto GP.

Marc Márquez ha començat la carrera superat per Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa. Una lluita aferrissada a les primeres voltes entre el cerverí i el mallorquí ha permès a Pedrosa situar-se al capdavant de la cursa, posició que no ha abandonat en cap moment. Valentino Rossi ha estat el quart en la disputa i tot i intentar sorprendre Márquez, no ha pogut. En el grup del capdavant de la cursa també s'hi ha situat Álvaro Bautista, que amb una bona sortida ha deixat enrere Cal Crutchlow.

Quan Márquez ha superat Lorenzo, Pedrosa ja havia agafat un avantatge que ha estat del tot irremuntable pel líder del Mundial. Marc Márquez continua encapçalant el campionat de la màxima categoria quan falten 3 proves per acabar la temporada i en la pròxima cursa, si el cerverí acaba amb una diferència de 8 punts sobre Lorenzo pot guanyar el seu primer Mundial de Moto GP.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut