Dani Pedrosa
Dani Pedrosa ha estat el més fort en el lliures de Jerez (EFE)
Motor

Dani Pedrosa es manté ferm en els entrenaments lliures del GP d'Espanya de MotoGP

El d'Honda ha tornat a fer el millor temps en la tercera sessió, seguit per Lorenzo, Viñales, Márquez i Rossi. els Espargaró i Rabat hauran de fer la primera tanda de la classificació.

Actualitzat

Dani Pedrosa es manté ferm al capdavant de la taula de cronomometratge en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de MotoGP. El pilot d'Honda ha marcat el millor temps (1.38,580) de la tercera sessió, seguit de Jorge Lorenzo i Maverick Viñales, tots dos a dues dècimes. El mallorquí dona senyals de progressió amb la Ducati, i ha arribat a anar líder durant les primeres voltes.

L'arribada del bon temps sobre el circuit de Jerez ha afavorit alguns pilots que no van estar bé amb la pluja de divendres. Marc Márquez ha estat quart, i Valentino Rossi, cinquè.

Més enrere, Tito Rabat (12è), Aleix Espargaró (14è) i Pol Espargaró (18è) hauran de disputar la primera tanda de la classificació oficial.

Àlex Márquez supera Morbidelli

En Moto2, Àlex Márquez ha superat el seu company a l'Estrella Galicia, Franco Morbidelli, i ha estat el més ràpid de l'últim lliure, que abans del final ha tingut moltes alternances al capdavant, amb Dominique Aegerter, Thomas Luthi, Francesco Bagnaia, Mattia Pasini, Jorge Navarro i Miguel Oliveira.

Èdgar Pons ha estat 15è; Xavier Vierge, 17è; Àxel Pons, 21è; Isaac Viñales, 22è, i Ricard Cardús, 24è.

Martín es posiciona

Jorge Martín ha estat el primer en Moto3, amb Marcos Ramírez, segon; Aarón Canet, tercer, i Joan Mir, quart. Albert Arenas ha quedat molt endarrerit, el 14è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut