Motociclisme

Dani Pedrosa, el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures al GP d'Aragó

Dani Pedrosa, amb un temps d'1.50.506, ha estat el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Aragó, que es disputa al Circuit Motorland d'Alcanyís. Ha fet el millor temps en la primera de les dues sessions disputades avui, en la qual Nicky Hayden ha estat segon, Jorge Lorenzo, tercer i Valentino Rossi, sisè, darrere de Stoner, quart, i de Simoncelli, cinquè. A la segona sessió, més lenta, marcada per la pluja i l'aigua sobre l'asfalt, Casey Stoner ha estat el més ràpid (2.01.710) per davant de Jorge Lorenzo. Pedrosa, que no ha arriscat, ha estat 13è en aquesta segona mànega.

Actualitzat
En la primera sessió d'aquest matí, en què han rodat els pilots de Moto2, el més ràpid ha estat l'italià Andrea Iannone (1.56.223), seguit de Julián Simón (1.56.284). Toni Elias, líder de la categoria, només ha pogut ser cinquè, amb un temps d'1.56.704. En la segona tanda de lliures de la categoria, el també italià Mattia Pasini ha estat el més ràpid (1.56.368) i Toni Elias ha fet 20è, en una sessió en què l'aigua ha continuat sent present i ha obligat alguns pilots a reservar-se. 

En 125 cc, el català Pol Espargaró ha estat el més ràpid en la segona sessió de la jornada. Marc Márquez ha millorat, i molt, el seu rendiment respecte a la primera sessió. El líder del Mundial ha pujat des de la 23ena posició a la segona, a només 6 dècimes d'Espargaró. Nico Terol, el més ràpid en els primers lliures, ha acabat quart a la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut