Pedrosa, el més ràpid dels entrenaments lliures al Gran Premi dels Països Baixos (Reuters)
Motor

Dani Pedrosa, el més ràpid dels entrenaments lliures del G. P. d'Assen al davant de Marc Márquez

Les Honda de Dani Pedrosa i Marc Márquez, les més ràpides en el Gran Premi dels Països Baixos al davant de la Yamaha de Valentino Rossi

Actualitzat

Dani Pedrosa ha estat el més ràpid de la segona sessió d'entrenaments lliures al davant del seu company Marc Márquez, que s'ha refet de la caiguda dels primers entrenaments del Gran Premi dels Països Baixos. El campió del món s'ha recuperat sense gran conseqüències, i ha marcat el segon millor temps de la crono i s'ha quedat a dues dècimes del seu company d'equip Dani Pedrosa, que ha marcat 1.33.450.

La tercera plaça ha sigut per a Valentino Rossi amb un temps de 1.33.652, seguit de Ianone, Cructchlow i Lorenzo. L'italià és qui ha mostrat el millor ritme de cara a la carrera de dissabte, i el seu company, Jorge Lorenzo, actual líder del mundial, ha sigut sisè amb un temps de 1.33.741. Aleix Espargaró ha sigut vuitè, seguit de Viñales, Pol Espargaró i el colombiá Jonhy Hernández, que ha salvat "in extremis" una caiguda.

Johann Zarco no falla a Moto2

L'actual líder del munidal, Johann Zarco, ha sigut el més ràpid a la categoria de Moto2 i va directe cap al títol del Mundial. Al darrere del pilot francès han arribat el seu company d'equip Simone Corsi i el britànic Sam Lowes. Jonas Folger i Àlex Marquez han sigut quart i cinquè respectivament. Tito Rabat, campió del món de Moto2, ha estat setè a més de mig minut de Zarco, Àlex Rins, vuitè i Julian Simon, desè.

Danny Kent referma el seu domini

En Moto3, el líder del campionat, Dany Kent, ha deixat l'empremta de la seva rapidesa. Ha batut el rècord del circuit i ha anotat el millor temps, seguit de Romano Fenati i Jorge Navarro. Isaac Viñales havia marcat el segon millor temps, però ha sobrepassat els límits del circuit i s'ha quedat amb la setzena posició final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut