MotoGP

Dani Pedrosa domina les dues primeres sessions d'entrenaments a Laguna Seca

Dani Pedrosa ha estat el més ràpid a les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units de Moto GP. Només Jorge Lorenzo, l'actual líder del Mundial, ha pogut seguir l'estela del pilot català.
Dani Pedrosa ha estat el més ràpid a les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units de Moto GP. El pilot català només l'ha pogut seguir Jorge Lorenzo, l'actual líder del Mundial, mentre que en les dues mànegues Casey Stoner ha fet el tercer millor temps. 

El pilot de Castellar del Vallès ha confirmat el seu bon moment de forma de les últimes curses i ha dominat la primera sessió al circuit de Laguna Seca. Només Lorenzo li ha pogut arrabassar provisionalment el millor temps de la sessió, però s'ha vist superat finalment per tan sols 74 mil·lèsimes. En canvi, Casey Stoner ha rodat 4 dècimes més lent que el seu company d'equip. 

En la segona sessió, Dani s'ha imposat sd'una manera més folgada, amb tres dècimes de renda sobre Lorenzo i Stoner. La segona màniga ha estat força accidentada, amb caigudes de Bautista, Crutchlow i Rossi, però afortunadament cap d'elles ha tingut conseqüències greus. 

Mentre Aleix Espàrgaró ha acabat la segona sessió amb l'onzè millor temps, Toni Elias, que ha conduit la Ducati del lesionat Héctor Barberá, ha signat el 14è millor registre.