Motociclisme

Dani Pedrosa a Moto GP, Toni Elias a Moto2 i Marc Márquez a 125 cc guanyen al GP de San Marino

Dani Pedrosa a MotoGP, Toni Elias a Moto2 i Marc Márquez a 125 cc han aconseguit la victòria al GP de San Marino. Pedrosa, que ha guanyat dues proves consecutives de la categoria reina per primera vegada, ha fet un cursa com a ell li agrada, imposant el seu ritme des del principi i rodant en solitari, amb regularitat, durant tota la cursa. Jorge Lorenzo, segon, continua manant a la general, mentre que Rossi s'ha imposat a Dovizioso en la lluita pel tercer lloc del podi.

Actualitzat
Després d'una bona sortida, Pedrosa s'ha situat primer, per davant de Stoner i Lorenzo. L'australià, amb un ritme més baix, ha anat cedint posicions, i l'únic que era capaç de seguir-lo lleugerament ha estat el líder del Mundial, que tot i així mai ha estat a prop de complicar la cursa a un Pedrosa que ha dominat amb autoritat. És la seva quarta victòria al campionat.

Elias, encara més líder

Elias ha aconseguit la seva sisena victòria del campionat. El més immediat perseguidor de Toni Elias, Andrea Iannone, ha fet una sortida falsa i ha estat sancionat amb un "ride through", amb el qual ha perdut totes les possibilitats de ser al davant i, a més, a falta de tres voltes s'ha hagut de retirar per problemes mecànics. Així doncs, amb aquesta victòria, Elias amplia el seu avantatge sobre el segon de la general, que ara és Julian Simón, fins a 83 punts. Julian Simón ha estat segon a la cursa per davant de Luthi.


Marc Márquez continua ferm

És també la sisena victòria de la temporada per al de Cervera, que es consolida al capdavant de la classificació de la categoria. Marc Márquez i Nico Terol han protagonitzat un emocionant frec a frec fins que, a falta de cinc voltes per al final, el pilot català ha marxat en solitari. Al final, Márquez ha creuat la línia d'arribada amb un avantatge de més de dos segons sobre Terol. En tercera posició ha entrat Efrén Vázquez, que ha acabat liderant el grup perseguidor. Pol Espargaró ha estat finalment sisè. Márquez amplia el seu avantatge al capdamunt del campionat. El català treu ara nou punts a Nico Terol i vint a Pol Espargaró, que és tercer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut