Dani Navarro celebra el seu triomf a la volta a Espanya. (Foto: EFE)
Dani Navarro celebra el seu triomf a la volta a Espanya. (Foto: EFE)
Ciclisme

Dani Navarro guanya la tretzena etapa de la Vuelta a Espanya amb un atac a dos quilòmetres del final

Dani Navarro, de l'equip Cofidis, ha estat el guanyador de la tretzena etapa de la Vuelta a Espanya disputada entre Belorado i Cabárceno. A la general no hi ha hagut canvis. Alberto Contador (Tinkoff Saxo) segueix líder amb 20 segons d'avantatge sobre Alejandro Valverde (Movistar)

Actualitzat

Dani Navarro, de l'equip Cofidis, ha estat el guanyador de la tretzena etapa de la Vuelta a Espanya disputada entre Belorado i Cabárceno. A la general no hi ha hagut canvis. Alberto Contador (Tinkoff Saxo) segueix líder amb 20 segons d'avantatge sobre Alejandro Valverde (Movistar).

L'etapa, de 188,7 quilòmetres, ha estat força animada. Poc després de sortir s'ha format una escapada amb onze corredors. Els equips principals, però, no estaven disposats a permetre que els fugats es disputessin el triomf i han començat la persecució. A set quilòmetres del final el gran grup ha atrapat l'últim dels escapats.

En un final amb pujades curtes però dures dins el Parc Natural de Cabárceno, Dani Navarro ha atacat quan faltaven dos quilòmetres per la meta. El ciclista de 31 anys ha aconseguit la distància necessària per sumar el seu primer triomf en una de les tres grans voltes.

A la general Alberto Contado ha mantingut el seu avantatge de 20 segons respecte d'Alejandro Valverde i 1:08 respecte de Rigoberto Urán (Omega-Pharma). L'etapa de demà, amb final en la duríssima ascensió a La Camperona, és la primera de les tres que es disputen a les muntanyes cantàbriques i que poden decidir la classificació final de la Vuelta a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut