Mallo ha denunciat que va ser objecte d'un intent de suborn
Futbol

Dani Mallo: "Em van oferir el triomf en el Girona-Xerez a canvi de 120.000 euros"

​Dani Mallo, que la temporada passada jugava en el Girona, ha aclarit el seu paper en el suposat intent de compra del partit contra el Xerez que ha denunciat el president del club blanc-i-vermell, Joaquim Boadas. Mallo, ara porter del Lugo, ha confirmat que va rebre una trucada que li garantia el triomf per al Girona a canvi de 120.000 euros.

Actualitzat
​Dani Mallo, que la passada temporada jugava en el Girona, ha aclarit el seu paper en el suposat intent de compra del partit davant el Xerez que ha denunciat el president del club blanc-i-vermell. Joaquim Boadas. Mallo, ara porter del Lugo, ha confirmat que va rebre una trucada que li garantia el triomf per al Girona a canvi de 120.000 euros.

"Durant la setmana prèvia al partit vaig rebre una trucada des d'un telèfon ocult. La persona no es va identificar, però va dir que pertanyia al Xerez. Em diu que, si el Girona vol guanyar el partit, per 120.000 euros, està fet. A mi em va sonar a broma pesada. Li vaig dir que no i vaig penjar."
 
Mallo ha explicat també que va rebre una segona trucada unes hores més tard, que li va reiterar la negativa, i que "aquí es va acabar tot". Entre les dues trucades, l'aleshores porter del Girona va explicar els fets al president, que li va dir que, "encara que tinguéssim els diners, això no es pot fer".
 
El porter gallec ha lamentat que s'hagi relacionat el seu rendiment en aquell partit "de forma tendenciosa" amb aquest fet, i ha reiterat que ha posat el cas en mans dels seus advocats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut