Fórmula 1

Dani Juncadella provarà un Ferrari si es proclama campió de F3

Dani Juncadella tindrà l'oportunitat de pilotar un Ferrari de Fórmula 1 si aquest cap de setmana es proclama campió de F3 en el campionat, que acabarà al circuit de Hockenheim i on és el màxim favorit.

Actualitzat
Dani Juncadella tindrà l'oportunitat de pilotar un Ferrari de Fórmula 1 si aquest cap de setmana es proclama campió de F3 a l'europeu, que acabarà al circuit de Hockenheim i en el qual és el màxim favorit. Dani Juncadella provarà un Ferrari si es proclama campió de la FIA de F3.

El pilot català és a un pas d'obtenir els dos títols de F3 en joc aquest cap de setmana en el circuit de Hockenheim. Esport3 oferirà en diferit l'última cursa, després del partit de bàsquet entre el Canàries i el Madrid, cap a tres quarts de 3. El pilot català lidera en aquests moments la Copa FIA i el Campionat de les Eurosèries, que tancarà la temporada de la Fórmula 3 en el traçat alemany de Hockenheim, on també es disputarà la darrera cursa del Campionat DTM. Juncadella obtindrà qualsevol dels dos títols si acaba davant de l'italià Raffaelle Marciello i l'alemany Pascal Wehrein en la primera de les tres curses o si guanya la primera, independentment del resultat que obtinguin els dos rivals. La FIA va decidir que en aquesta primera edició del campionat el guanyador pilotés un Ferrari de F1 al circuit de Vallelunga.
Anar al contingut