Jarque ha mort de manera sobtada als 26 anys.
Jarque ha mort de manera sobtada als 26 anys.
Espanyol

Dani Jarque, una vida lligada al RCD Espanyol

Feia 14 anys que Dani Jarque estava vinculat a l'Espanyol. Jarque va arribar a l'Espanyol l'any 1995, provinent del CF Cooperativa de Sant Boi. El 20 d'octubre del 2002 va debutar amb el primer equip de la mà de Ramon Moya en un partit contra el Recreativo de Huelva. Aquest estiu, a més, l'havien nomenat capità del primer equip en substitució de Raúl Tamudo. Era un jugador important dins i fora del camp. L'afició blanc-i-blava el recordarà sempre.

Actualitzat
L'últim partit de Dani Jarque amb la samarreta de l'Espanyol va ser dimecres passat contra el Nàpols. Parlar del jugador de Sant Boi és fer-ho d'un símbol del planter blanc-i-blau. Als 26 anys, vivia un moment d'esplendor esportiva. Pochettino l'acabava de nomenar capità. Sobre el camp, al llarg de set temporades al primer equip, ha donat mostres d'autoritat, col·locació i criteri amb la pilota, qualitats clau per convertir-lo en un dels millors centrals de la Lliga. Ha estat una evolució de 14 anys a l'entitat espanyolista. Dani Jarque va arribar als 12 anys procedent de l'equip del seu barri, el Ciutat Cooperativa de Sant Boi, va passar per totes les categories inferiors, i va aconseguir títols com el de la Copa del Rei amb el juvenil entrenat per Tintín Marquez.

Després de jugar amb el filial, va debutar amb el primer equip en un partit contra el Recreativo, el 20 d'octubre del 2002, substituint Domoraud. Com a professional, ha disputat 173 partits i ha aconseguit 8 gols. En el seu palmarès també figura la Copa del Rei aconseguida al Bernabéu contra el Saragossa, el 2006, i el subcampionat de la UEFA contra el Sevilla, a Glasgow, al cap d'un any. Dani Jarque ja ha passat a la història com el capità que va inagurar el nou estadi de Cornellà-el Prat. I el seu públic, que el va ovacionar, sempre el recordarà com un dels seus.
Anar al contingut