Bicitrial

Dani Comas aconsegueix un nou rècord del món de salt d'alçada de bicitrial

L'hexacampió del món de bicitrial Dani Comas ha signat aquest dissabte al Bikeshow de Barcelona, fira activa de la bici i els patins, que estarà instal·lada tot el cap de setmana al Parc del Fòrum de Barcelona, un nou rècord del món de salt d'alçada en la modalitat de Side Jump, superant un llistó situat a 1 metre i 32 centímetres. El ciclista de Gavà ha millorat en un centímetre l'anterior marca mundial, que ostentava Benito Ros des de l'any 2002.

Actualitzat
Amb el suport del nombrós públic que des de les 10 del matí omple el Bikeshow, Dani Comas ha saltat correctament en el seu primer intent sobre l'alçada d'1,32 metres. Posteriorment ha intentat anar més enllà i millorar una mica més el nou rècord, però ha fallat en els seus dos salts sobre 1,34.

El repte de rècord del món aconseguit per Dani Comas s'ha convertit en un dels primer plats forts esportius d'aquesta primera jornada del Bikeshow al Parc del Fòrum, que romandrà obert aquest dissabte, de 10 del matí a 8 del vespre, i diumenge, de 10 del matí a 3 de la tarda.

Anar al contingut