Fórmula 1

Dani Clos tornarà a provar l'HRT a Spa

Dani Clos tornarà a participar en uns entrenaments lliures de F1 quan es reprengui el campionat del món al circuit de Spa-Francorchamps. Aquesta serà la cinquena vegada en què el pilot català participa en uns entrenaments lliures de divendres després d'haver-ho fet a Montmeló, Silverstone, Hockenheim i Hungaroring.

Actualitzat
Dani Clos tornarà a participar en uns entrenaments lliures de F1 quan es reprengui el campionat del món al circuit de Spa-Francorchamps. Aquesta serà la cinquena vegada en què el pilot català participi en uns entrenaments lliures de divendres després d'haver ho fet a Montmeló, Silverstone, Hockenheim i Hungaroring.

L'equip HRT, que dirigeix Lluís Pérez Sala, ha donat a conèixer avui aquesta notícia que amplia la participació de Dani Clos en uns entrenaments lliures. Cal destacar el fet que va ser precisament en aquest circuit belga on Dani Clos va obtenir la seva primera victòria internacional al volant d'un monoplaça. L'equip que compta com a pilots amb Pedro Martínez de la Rosa i Narain Kartikeyan presentarà en els seus cotxes per a aquesta cursa uns ajustaments semblants als que va fer servir en el Gran Premi del Canadà passat, en què els HRT es van trobar més a prop de tots els seus rivals. No es descarta que al llarg del que queda de temporada Dani Clos pugui debutar oficialment en un Gran Premi de Fórmula 1.
Anar al contingut